RONALDO!!!

HEJ!

Cyklade ner till Kurorten utan att veta vad som väntade. Hela Portugals fotbollslandslag var tydligen där! Hallå? Hur kunde jag ha missat det?

Första rasten gick vi ut och pratade med Portugisisk tv och vi blev även intervjuade av Hallandsnytt ;) haha så sjukt! Vi stod en stund och väntade på Ronaldo, men feg som han är så tog han bakvägen :P Vad var han rädd för, det var bara några små SPA1:or och två andra killar där ;P

Efter skolan gick jag, Thais och Viktoria hem till med och hämtade kameran innan vi cyklade ner till Påskbergsvallen :D
Efter att vi hade väntat där i en timme så sa dom att de var försenat, men man kunde ju inte bara gå hem utan att ens fått se Ronaldo, så vi stannade ;)
Jag är så jäkla upphetsad nu haha ni får se resten av äventyret i bilder ;D



PUSS

Kollektivtrafik

Hejsan :)

Jag kom nyss hem ifrån en tur med bilen ;) Jag börjar bli riktigt duktig, men det är en ganska obehaglig känsla att det faktiskt är jag som gör så att bilen rullar ;)

Efter att jag har stoppat i mig ett antal av mammas goda köttbullar så ska jag och Sofia testa att åka med kollektivtrafiken tillbaka till Varberg. Det kan inte bli annat än spännande! Vi ska åka bil till Tranemo, därifrån tar vi bussen till Kinna och där får vi vänta i en och en halv timme. Tur att kusinerna bor där. (Maria, om du läser detta, så får du gärna komma ner till stationen med lite rulltårta och saft :D haha) Men sen ska vi ta tåget från Kinna till Varberg :P Ah en halv dag kommer att gå, men jag tycker att det är värt det, för jag hade inte överlevt utan mammas mat!

Puss

Övningskörning

Jag och pappa var ute och övningskörde innan. Det var tredje gången för mig, jag gick kursen i mars men har inte hunnit köra så mycket.
Idag körde jag runt lite i ett industriområde. Jag är faktiskt förvånad över hur duktig jag är :) Lite jobbigt att släppa kopplingen bara, får kramp i benet (a)

Pappa: Så, då kan du svänga till höger här
Jag: Men shiiit det är ju en stor väg där!
Pappa: Ja?
Jag: Hur ska jag köra där då?
Pappa: Ta det bara lungt
Jag: Men det är ju hastighetsskyltar också, ska jag köra i 70?? :O





Borta bra men hemma bäst!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen.
Jag vräkte i mig maten när jag kom hem igår, jag har ju levt på fil hela veckan ;) Man uppskattar verkligen sitt hem mer när man inte är där så ofta, tro mig! Har saknat min sköna säng lite också :D

Jag och Sofia tog en sväng förbi Gekås igår trots att det var mycket folk. Vi köpte varsin chokladkalender ^^ Man måste ju vara ute i god tid ;) Hela Gekås var julpyntat, jag började fundera på om det var augusti eller november när jag gick runt där bland tomtarna ;)





Puss



Valbarakurser hit och dit.....

Tja :)

Då har man gått på gymnasiet i en vecka, tiden går fort när man har roligt ;)
Vi fick välja valbarakurser idag. Jag trodde att man gjorde det senare på terminen så jag hade ingen aning om vad jag skulle välja men jag tog iallafall; massage, matte B, histora A, turism och tyska :)

Efter lunchen gick jag, Viktoria och Marlene till gallerian och Hemmakväll. Sen var det meningen att jag skulle ha bild men jag hamnade på musiken, haha typiskt mig :P Men musik är ju också roligt och jag kan ju trots allt inte måla så jag får väl fortsätta att lira elbas höhö ^^

Shit nu började det hällregna här, tur att jag hann hem haha! Nu måste jag städa och packa lite innan Sofia kommer hem för sen bär det av till de småländska skogarna ;) En snabbis in på Gekås också om det inte är för mycket folk.



Puss

MUUUUSIK

Lite bra musik jag tycker att ni borde lyssna på :D








Puss och kram :)

enkelriktade gator...

Hejsan!

Det är ett helt äventyr att cykla i denna staden, jag cyklar en väg till skolan men sen hittar jag inte hem ^^ helt skumt!
Får man cykla på enkelriktade gator?? Jag har aldrig stött på sådana vägar förut, i Småland cyklar man lite som man vill ;)
Det är ju ingen som säger till mig att jag cyklar på en förbjuden väg heller,  men dom kanske bara tror att jag är blind eller nåt, fast blinda brukar kanske inte cykla så ofta...

tyska i 3h...

Hejsan

Nu har jag fått ordning på bloggen, så nu kanske inläggen går att läsa haha.

Har haft data, samhäll och tyska idag. Inte så många lektioner kanske men guud vad långa dom är om man jämför med på högstadiet :P Tyska i 3h :O Om vi har tur får vi åka till Tyskland nästa år eller nåt, så det är nog värt det :)

När jag kom hem var farmor och farfar här, dom ville bara se hur vi har fått det :) Efter att dom hade varit här cyklade jag och Sofia ner till Telia, trejde gången denna veckan som vi var där. Haha så kassa vi är som inte ens kan fixa en brandvägg till datorn. Men nu är den fixad och tack Telia för att ni står ut med oss! :D

Var ute på en joggingrunda på Påskberget nyss, skönt att vara igång med träningen igen :)
Jag börjar vid åtta imorgon så jag ska bara ta det lungt ikväll, jag är inte van vid dessa tidiga mornar, suck...sen är det tydligen min (o)tur att diska idag också så jag fär väl ta tag i det nu.



Puss

Systrar och Sambos

Min pyttipanna blev bränd och Sofias muffinsar blev platta ;) Vi kompletterar varandra perfekt! Jag kan inte annat än att skratta åt oss. Vi har så sjukt kul ihop :D

Sofia: haha jag kan inte fatta att jag bor ihop med dig haha.

Vem vill inte bo med mig? Jag erbjuder ju underhållningen alla vill ha ;) Jag kanske borde starta ett företag, Sambo med Hanna. Det hade varit nåt de ^^

Min blogg krånglar, det går inte att lägga upp bilder men jag får väl länka till min kära syster då ;D Fast nu kom jag på att jag inte kan göra det heller, haha, hela verktygsfältet är borta. Ni får helt enkelt kolla in Sofianorborg.blogg.se för jag vet att lite nyfikna är ni allt på hur vi har det ;D

Sofia sa att det var några stekare utanför så jag får väl gå till fönstret och spana!

Puss!

Första riktiga skoldagen...

Hejsan

Jag hade sovmorgon till kvart i tio idag :) riktigt skönt! Sov dock nästan inget inatt, det har väl antagligen med miljöombytet att göra.
Cyklade ner till skolan, lite läskigt att alla stora 2:or och 3:or var där höhö ^^. Modig som jag är vågade jag gå in i den läskiga skolan *ironi*.
Jag och Stephanie var dom enda som hade kommit så vi satte oss i klassrummet och började snacka, trevligt :)
Hade engelska, matte och svenska. Sjukt långa lektioner :O
Det känns inte som att jag har börjat gymnasiet, utan att jag är på kollo eller nåt haha men det ändras väl snart :P

Nu ska jag laga kvällsmat, lite duktig måste man ju vara när man har flyttat hemifrån och mat måste man ju ha i magen :P

/Hanna

Påskberget...

Okej då får man börja om från noll igen...var ute och sprang med Sofia innan på Påskberget (lägg märke till att jag har lärt mig vad det heter^^)Det gick inte alls bra, men men, nu har jag ju något att göra här iallafall haha.

Var ju nere på stan lite innan. Köpte nytt smink :) Tänkte testa mineral foundation :) Var även på stationen och kollade hur tågen och bussarna går hem till lilla A-town. Oh yes! 600 spänn får man lägga ut för att komma fram och tillbaka, det är sååå inte värt det! 600 svenska kronor för att vara hemma i en och en halv dag typ, nej tack då springer jag hellre runt på Påskberget bland yxmännen som farmor har berättat om ;)

 /Hanna

SPA 1

Hejsan :)

Det var en kort skoldag idag, 9-11 :) Fick en massa information och en bunt med papper. Vi är 32st i klassen, jag trodde de skulle bli två klasser, men de blir nog bra haha. En kille och 31 tjejer ;) Mentorn var 25år, hon verkar cool :)

Ska ner på stan lite nu, ha de bra så länge! :)

 /Hanna

Ikea

Hej :)

Vi åkte till Ikea och storhandlade idag :P En ny hylla, fotpall, gardintyg till alla rummen och en massa andra småsaker inhandlades. Jag hade aldrig varit på Ikea i Kållered tidigsre, det är ju skitstort :O
Nu har vi iallafall fått iordning det mesta här så vi ska nog trivas finfint, Sofia ska sy gardinerna i veckan, hoppas att det blir bra, lägger upp lite bilder när dom kommit på plats.
Pappa åkte hem idag, han ska hämta ännu mer grejer haha, vi har redan släpat hit pinsamt mycket saker haha.

Imon är den stora dagen, jag börjar gymnasiet, mohaha, shit va ska man ha på sig? Måste ge ett bra första intryck ju haha. Ska leta igenom våran walk-in closet, men först Privileged!

/Hanna <3

Flytten är avklarad!

Hejsan!

Japp, då har man skaffat en blogg..igen..haha.

Nu har vi äntligen flyttat in i lägenheten här i Varberg och allt börjar falla på sin plats, det känns riktigt skönt! Jag vaknade redan vid 6 idag, fullt med fiskmåsar utanför fönstret, men det hör kanske till :P Hela förmiddagen spenderade vi nere på stan. BikBok ska tydligen läggas ner i gallerian så dom hade 75% på allt i hela butiken! Jag och Sofia köpte 3 tröjor, det är så bra för vi har samma storlek på tröjor så vi köper tillsammans. Vi får väl se om de lönar sig i längden haha.

Resten av dagen har spenderats på en cykel, vi har utforskat alla cykelvägar runt hela Varberg. Vi hittade en smart väg till farmor och farfar, upptäckte även att innebandyhallen ligger nära oss, det gillar vi :) På tal om det, undrar om ett årskort till hemmamatcherna är dyrt? Det måste jag ta reda på ;) Aja vi cyklade iallafall runt och upptäckte att alla cyklar som idioter här :O För det kan väl inte vara vi, eller? Hemma i Anderstorp cyklar man ju lite som man vill men här är cykelvägarna uppdelade i en gångbana och en cykelbana, det borde inte vara så svårt att veta var man ska befinna sig då, men jag lovar, man blir typ nerkörd var man än cyklar! ;O haha
När vi cyklade längs det underbara havet mötte vi Sara Lövgren, hon är cool hon, fin stad bor hon i också ;)

Lite saker jag måste ta reda på:
-Ser jag ut som en turist när jag cyklar här? Det känns så haha
-Heter det Påskberget eller Postberget?
-Vad det kostar att gå på hemmamatcherna i innebandy


Ikväll blir det thaimat och friidrott :) Ha det bra! <3

 /Hanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0